//super awesome !
IntroDuckSyen




Diaries Owner Linkies Stuff

Hye peeps! You only know the stories , not the feelings x'3 Keep Calm and just explore :D


Big Smile :3



Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Fagha Ijjany
Others:   


heart


assalamualaikum eyyyooo~~ dah lama aku tak update nyeeee pung. hmm selama tempoh tu , banyak benda sedih berlaku. sat happy sat sedih. normal la , hidup aiteee? hm meh kita cita pasal hati nie sikittt.. zzzz poyooo aaaa aku -- tbh , clazzmate aku nie muka dya perghhhhh innocent gila siakkk~! tapi sayang... suka buat hati aku sakit <//3 nyah kauuu dari sini! hm dya nie sukar diramal. sometimes okey , sometimes feel like wanna shoot her v.v cruel fawa iz cruel (y) dya suka tarik kawan aku. first thing , time balik tu , dya ada cakap " haa betul la. afiq comel tadi" eiyyy sakit pula hati kite >< but sokey , sebab aku paham , hari tu kelas dya buat sketsa. k k k. esoknya pula time nak main hoki , sekali lagi dya cakap "afiq comel ooo" and im just like " o.O da heck sis?" and then dya cakap " ok ok dya tak comel. dya machoooo" amaigawd asdfghjklqwertyuiopzxcvbnm gila laa time tu kan. dah dah lettew mention dya kelmarin time balik. pagi pagi pun nak ka? haiyooooo -- and one of my friend penah cakap kat aku "dah lama tak nampak afq. rindu nak tengok dya" perghhh siaaaa >< eiyyy panas pula laptop kite xp mcm aku nie kwn dya and afiq is her.... no no no na na na v.v *imma jealous type. dont take whats mine. id ont like sharing ok? understood? kay naissss lapppppp hangggggpaaa :* kay back to her. sejak dya join hoki , aku rasa macam... nak katok ja dya dgn kayu hoki tu v.v tapi aku still sabar, sabar dan teruskan men-sabar == well biasalah manusia. mana boleh tahan dgn benda yg dya tak suka aitee? kalau pi pagi , aku rasa mcm takda kawan k. durr mesti dok dgn aiman. kalau farhah ada, janna mesti dok dengan dya. ainnadiah , no doubt. aku? haha camera-gurl :* kalau hoki pulak time tu farhah tak mai , dya tu mesti amik durr. then , aiman pula. aku? camera-gurl lahh , apa lagi :* muahaha sokey , ilavhmyjob :** seyez hidup aku sedih sekarang T^T tsk tsk eh nak tisu tak? lol. haha kesah tak kesah , sumpah sedih. family aku? toksah dok kata la, memang jarang nak happy pun :') auchhh cedihh...  hmm why laa? family suka kontrol. itu tak boleh , ina tak boleh. buat salah , tak buat salah. whattaheck? kawan pula , suka menyakitkan hati. haih to much problems. LIFEACHE xo so now you know how sad my life now? can you feel my sadness? can you? of course you cant , youre not fawa xD haha k merapuuuu~ sokey , fawa is bulletproof xp btw , pray for my exam ok? haha okay adios xoxo


People comes and people go. So don't you ever promise me you will stay forever with me cause we don't know what's gonna happen in the future. We only can plan it , and Allah will decide how it will happen.



Ramadhan :')

Just stay strong 

Assalamualaikum , hye~! it's been a long time i didnt update my beloved blog. hoho poor me :3 hm pejam celik pejam celik dah nak raya. pejam celik pejam celik dah hampir 5 bulan aku dengan afiq :* the time are travelling fast~ hahaha broken english x) hm this ramadhan , i think it was quite fast. and ive learned a lot on this ramadhan :') not everyone have their time when you need them. mwehihi. seminggu sebelum cuti , memang bebai gila kat sekolah. banyak problem gila x.x im dying that time. my head keep telling me to scold them , but then my heart tell me to cool down , throw out the anger. pjk class , me and durr were merepek-ing xD merapu sungguh time tu. durr jadi akmal. haha sumpah lawak~! 'akmal , durr tak marah ka aku dok dengan hang nie?' 'eh akmal , jangan lah sentuh i' haha dua dua masuk ayaq x) pastu tetiba aku cakap 'aku rasa mcm nak kawen awal laa' durr habeh pelik aaa time tu. hahahaha xD iloveyou ~ <3 selasa , rabu , khamis. full of happiness x') oyeyeyeye~ hari rabu jumpa a a a afiq . haha bukannya apa , lepaih winduuuu ;3 hekhekhek. rinduuuuu hanggg tinggi <3 tahun nie itew pakai sedondon dengan dye :3 ahahahahaha~ thursday is the happiest day in august *lol it was the first day of aug -.-v ehehehe. hm haritu mai pagi. pinjam novel ' sayang si lanun ' masa nak pinjam tu , farhah kata , 'muka nie pinjam novel?' haha omeyyy ja gaya dya~ pastu tengok majalah impiana. habeh syok aa time tu~ then majlis khatam al quran. hanis tak habis habis dgn crush dya. lawak betoi~ pastu bi. auw auw dah 2 kali mr mah bagi hw utk cuti. ngehngeh. tapi dya bagi sikit ja, good (Y) time agama , ustaz tunaikan janji dya! tapi ustaz tunjuk vid yg kami dah tengok :( hm takpa laa. then maths~ susun meja dan buat pbs. lumrah waktu maths kena buat pibiyes~ tau dak , ada dua orang manusia nie minta maaf kat aku. auwhhhhh sweet "sangat"~ lol. then aku cari masa yang sesuai, aku pun melafazkan kata kata maaf. ye laaa , kosong kosong balik eh? first time cium pipi arissa. aaaaa nak lagi :* hehe iloveyou so much my makcik :** anddddd aku laga pipi dengan durr. awhhh how i lavh this moment  once in a year only~ hehe. okay i think this the end of my post. bubyeee~ iloveyou afiq x

seems okay but not

K.

Assalamualaikum hye hello annyeong namaste sawadikap xD so yeaa birthday dya dgn jana dah selesai. now birthday soulmate pula DUWANI :* hahaha ish ish besday time periksa x) hahaha hmm beberapa hari nie taktau kenapa dok sakit hati jaaa. hari ahad memang bosan sangat -.- hmm belajar belajar belajar. im tired. takpa laa demi exam . hari nie mai macam biasa. mula mula mood happy jeaa. perhimpunan pun okeyy. sivik pun okeyy, khb best. mula mula bosan la jugak. pastu cgu tengok hanis lain sangat. hanis , stay strong tau? hmm cgu sentuh bab cintan cintun. pastu cgu bgi tips nak cari jodoh. first , orang yang kita pilih tuu , bila kita keluar , sapa yang akan ajak solat dulu? kedua , dya takkan sentuh kita langsung kalau dia nak buat jadi insan istimewa dalam hidup dya. agama tak belajar pun , buat pbs. ustaz , kenapa tulis "tak buat" kat indeks? waaaaaaaaaa sampai hati ustaz T^T lulzzzzzz. aku sakit hati time bm jaaa. dan sampaiiiiii sekarang. bangang laaa hangg! Tak payah laaa habaq dyaaa pasal tuu! eiii , penampar kang >< tau laa hang suka dyaa. tak payah laa kaitkan aku. aku tak suka dahh cita lama aku org tau. hmm k fine . takpa aku dah tak kacau dah MNR hang tuu. AKU TAK KACAU DAH. AWAT HANG INGAT AKU KEBULUQ NAK DYA KA? hehhhhhhhhh -.-t MNR PUN BEST LAA DAPAT JADI "PEMUSNAH KEBAHAGIAAN ORANG"? go die broo~ pi la dekat FA hang tu. patut laa arissa meluat gilaaaa. aku ingat hang dah berubah sebab ustaz dah tegur. rupanya tak! masa dok sembang dengan hanis time beratur tuu , ada laa dak dak nie enn f2 dok seruuu nama dyaaa~ pastu usya usya waa. pehal lu? haihh , sorang sorang bawa masalah. haihhhh im tir3ed with this kind of problems. hmm aku rasa sunyi sekarang. aku rasa menyampah kat semua orang sekarang. aku rasa tertekan sekarang. aku rasa lifeless gila sekarang. no one cares anymore. sokay , i have Allah :') esok taktau laa nak ada mood ka dakk. haihhhhhhh ~~~


I have died everyday waiting for you. Darling , don't be afraid , i have loved you for a thousand years , i love you for a thousand more ~




Im okayyyyyy~

Yeaa , so true me.

Assalamualaikum , hye~ harini iteww demam :'( i didnt take mc cause i wanna study. ceyyyyyy -.- haha euww tolonglahhh. perhimpunan al quran tadi buat tahsin. baca surah al fatihah cara yang paling betul. lawak baqhang ustaz bagi contoh xD "org kedah nie cakap mulut buka besaq , jadi maaaaaaaaa" ihik ihik ihik x3 pastu sejarah buat latihan. geo , study. english buat kerja , sembang , gelak x) agama , sembang dengan dur non stop. haha macam macam topik ada :D bestttt! terasa juga laa bila ustaz kata "kamu pun dah mula sembang dah" pastu kami sembang cover cover xD maths , cgu tak mai. then tolong cgu azizah sapu anjung al-radzi :3 ada satu meja tuu artikel tentang cinta. Baca sikit jaa. Tak sempat x( ada soalan "apakah matlamat kamu bercinta?" pastu jawapan dya ada banyak juga laa. hmmm  PJ tengok orang kawad dgn sembang pasal nak cantikkan kelas. Hehe :3 pastu balikkkkk! yeaa macam tak biasa , kita balik dengan girlfriend. Nama FARHAH <3 hahaha :D hmm dya tadak mood. sokeyy , i already guess it. im fine im okey im alright, im still alive indeed :'D well , you know im very very very strong x'D hahahaha tediaa merapu -.- get sleepy lately. so tido kejap. pastu afiq call x) hehe thanks kejutkan :* eventhough tu bukan tujuan sebenar dya call. hm tak angkat pun , ajet ajet jaa nak cerita punnnn :p hmm ada orang nie kannn sweet ohh. dya nak buat video kat mak dya sempena hari ibu x3 alololo so shuweet like cokolat xD hahaha. can't reveal her name. too public *ceyyyyyyyy -.- kay that's all for now. bubyeeee~


Day by day. Week by week. Month by month. I miss you all the time. I'm here for you , whenever you down , always :'>

HAC and politics ~

Hye , nie girlfriend kami. Nama dya Farhah. Omey dakk? Hahaha <3

Assalamualaikum , hye semua~ haha sudah banyakkkkkkkk hari tidak hapdate. yeaa , tidak mempunyai idea. Heh -.- so politik dah habis. BN menang. Em congrates. Memerintah dengan adil tau uncle Najib! Hahaha aku sedih juga laaa sebab aku AnakMudaPAS :3 got problem? Hahaha sokey TGNA stay strong! I will never forget #IniKaliLah hahaha best politic season everr~ dekat twitter penuh tweet pasal politik. Well , 5 years 1 time. So kita overdose laa time tuu kann? Hahahaha xD ayam kat sekolah tak habis habis bertengkaq dengan azni -.- haihh sabaq ja laaa. seronok time kita gelak pasal F tuu xD sumpah lawakkk! Best baqhang time tuu , nak rasa lagiii x( hmm banyak hari tak masuk. nak dekat seminggu :O omg omg. haha mati laaaa T^T exam nak dekat dahhh. yeayy , sikit pun tak study :( cedihhhhh cangatttt *euwww*hmm gonna get ready ASAP! phewwww but im kinda lazy. How aaa? can aaa we just hit our head with books? who knows the knowledge come in and we get smart? *aaaaa broken englishhh but who cares? :p hahahahaha. HAC kali nie macam boring jekkkkk. aku pun bosannn~  dgn selsema yang membendung dirikuuuuu =3= heh. so harinie buat persembahan depan VVVVVVVVIP :3 haha tak best punn. nervous lagi ada . hahaha koir lagu last tuu lawak xD tapi best! haaa cemana tu :3 zzzzzz dah habis tuu masuk surau. semua macam "weyyy!" terkejut beruk macam nampak hantu -.- hmm lepas tu dok luaq surauu. sembang sembang sembang :D awesome sangat :3 pastu pi 7E. farhah punya takot , takot jumpa org yg agak tak waras tuuu. hahaha bukannya ada pun. haihhh apalaaa~ pastu balik , im so sleepy. tido laa , tunggu lagi -.- so yeahhh that's all for today. bye stalker :)

Today is the retirement day for Sir Alex Ferguson. 893 wins, 337 draws, 267 losses, 26 years, 38 trophies, 13 league titles, 2 ChampionsLeagues, 5 FACups, 4 LeagueCups . Thanks Sir Alex Ferguson. We will miss you T^T #GGMU


Durrani Farzana :*

Le dancers for Nazam Berkasih and Kak Jannah :*

Dengan kak Jannah yang omeyyy <3

Dengan Nur Eiin :3 sayang hang!


So much things~~~

Will you? :3

Assalamualaikum , hey :) Beberapa hari tidak hapdateeeeeee. Busyy baqhang , mengalahkan Perdana Menteri xD Hahahaha well i kan dancer untuk HAC hari ke dua *flips hair* Hahahaha euww tolong lah -.- Kegedikan ku terserlah but who cares? :p Ekekekekeke~ dah 4 hari practice and my legs are in pain. Fuhhhhh , this is not great x( Hmm sokey , demi HAC~ Ceyyyyyyyyy! *suara Thiven* Harinie mai pagi awal sangattt. Pastu tak buat apa pun. Jumpa cgu Diyana Tan dgn cgu Zul. Pastu pi bilik busana. Nak dekat sejam juga laaa kami pilih baju. Mana taknya , baju lawa dah , kain takdak , then ada yang terkoyak. Haihhh pity us. Dah laa bilik tu "sejuk" gilaa. Kipas pun takda. Cenggini haaa (Y) relaks jap kat depan tangga aras library , tengok kat bawah ada silat. Yeayy , nampak afiq :> Tapi first nampak dya kat kei-fey x) wewewewewe~ masa perhimpunan al quran , kami perform utk cgu zul dengan cgu sanusi 2 kali! Tapi sebelum tuu sempat laa tengok koir dengan persembahan kak Jannah :3 lepas tu tak masuk kelas langsung , dan aku bawa semua buku. What the frog? Well , mana nak tau -.- sakit hati baqhang kelas english kali nie pi anjung Al- Radzi T.T nak jugakkk , nak jugakkk~ hmm takpa laaa mr mah , saya merajuk 2 minggu x( Hahahahaha double euwww -.- Agama , ustaz merajuk dengan depaaa. Ha , ha , taktauuu! Hampa buat apaaaa. Ustaz merajuk comel dakk? Hehehehe :3 berlatih banyak kali harinie. masa practice tu , ada laa kawad pengakap lelaki. Yang tak boleh blahnya , depa ajuk tarian kami xD dah macam pondannn kottt xD Hehehe pastu ennnn ada laa ennnn sorang nie ennnnn dok usya usya aku ennnnn. bila aku usya balik , haaa tau takot :p hahahahaha x) masa rest sekejap tu , dok teringat kat dya jaa :'< rasa sedih pun adaaa. ekekeke weirdo me -.- pastu gotong royong. Serious wa cakap sama luuuuuu , B. O. S. A. N. hmm nama pun gotong royong , no wonder lahh ~waktu balik tu , tak larat gila nak jalan. Rasa macam nak suruh orang angkat kan ja -..-" Hmmmmtime balik afiq tunggu aku :') alololo hat nieee terharuuuuu :'D hehehe im busy nowadays , so jarang ennn kita jumpa :( Aku rindu hang wey "Black" T^T *btw style nama tu ;) hmm , hari isnin nieeee tauuuu :3 jangan lupa baca im kat fb xD Hahahahahahahahaha kay byeee~


41 days and i hope we lasts :') Iloveyou.




Lack of time ~

Wanna see everyday , can ahh? :)

Assalamualaikum , hye earthlings. Yeaa , banyak cuti woo ^o^ macam nie baru aku suka :3 Hahahaha , fewww~ Still tak habis practice tarian. Well , lack of time cause benda nie last minute kayy :) so that's why laa tapii kami menari best ohh wa cakap sama luuuu~ Hehehe. So hari isnin mai pagi. Well, macam biasa , kami kan budak rajin :p mai pagi sebab nak buat modul agama jaa. Hari tuu tak best sangat tapi boley laaa :3 Tapi hari nie best~ Semua mai pagi. Jana , aiman dengan farhah pi kawad pa benda tahh. Dah habis kami practice menari , masuk surau. Tunggu depa makan. Masa dok tunggu tu , tetiba timbul isu politik. Sumpah lawak wey xD Dah macam pembangkang Hanis dengan Ain x) Semua start bila nadiah kata pasal 1 Malaysia. Aku pun taktau apa yang menyebabkan Nadiah sebut 1 Malaysia :) Hanis dengan Durr geng , aku , ain , nadiah geng. Bergaduhhhh , bergaduhh~ Haha best angat *gaya hairul azreen* Dah habis tuu pi koop. Then , masa nak ambil wudhu' tu lagi besyhhhh *muka comel* Hehehe mai mana tah idea menyanyi pastu tahan nafas dalam air x) Hahaha. Aiman pulak bagi terkejut orang. Hahaha macam pontianak betul dahhh aku tengok. Hanis dengan jana , poor youuu xD Hahaha great prank~ i loikeeeeeee. Nie pun tak pasti idea sapa. Dance practice with Miss Lina time assembly takdak x( Sadissssssss. Hmm ada laaa port kami pi :D Harinie belajaq ictl dengan Sejarah jaa x( penat baqhang bawa buku ictl. Pffffffffft -.-" mengantok kelas tuuu~ Hmmm kalau aku dok belakang , boleh laaa tidoq jugakk ennnn :p Sejarah , pi bi esyhhhhh~ Sps aku hilang T^T orang yang ambik tu kejam. Kalau aku tahu dya ambik tanpa sebab yang munasabah , aku bagi makan kaki aku! Pffffffffffft. Esok kena mai sekolah. K. Aku. Suka. Sangat. Ha. Ha. Ha. End. Of. Story. Kay. Bye. Fellas. I. Love. You. So. Much. Especially. The. Special. Ones. Annoying. Much. But. Who. Cares. Ha. Ha. I. Love. Being. Me :*


Bye April. Thanks for the memories :') Hi May. Be nice :D Jana and Durrani's birthday this month. Woo hoo~ And yeaaa , Afiq's birthday too :*